Bemutatkozás

A MENTO Környezetkultúra Kft.  Magyarország egyik legjelentősebb, hulladékgazdálkodással foglalkozó társasága, mely 2000 szeptemberétől működik. Cégünk több, mint egy évtizede foglalkozik környezetvédelemmel, a nem veszélyes települési szilárdhulladékok, illetve ipari hulladékok kezelésével és ártalmatlanításával.

Immár több évtizedes fennállásunk óta legfőbb célunk környezetünk megóvása, a fenntarthatóság biztosítása.

Alapelvünk, hogy Megbízóink igényeit kimagasló szakmai színvonalon és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően a környezettel összhangban lássuk el.

A MENTO Környezetkultúra Kft. munkatársai egyedi igényekre specializálódott, professzionális, nyílt, korrekt, odaadással dolgozó szakemberek. Komplett műszaki- előkészítési csoporttal, műszaki vezetőkkel, építésvezetőkkel, műszaki ellenőrökkel és környezetmérnökökkel állunk partnereink rendelkezésére. Szaktudásunk és kiterjedt vállalkozói hálózatunk garancia munkáink minőségére és megbízóink elégedettségére.

Miben hiszünk?

A céltudatosságban

Immár több évtizedes fennállásunk óta legfőbb célunk a környezetünk megóvása, a fenntarthatóság biztosítása. Hisszük, hogy a preventív szemlélet alkalmazásával tehetjük a legtöbbet a környezetvédelemért. Törekszünk arra, hogy a megoldásaink a természeti környezettel is harmóniában, összhangban legyenek.

Az elhivatottságban

Megoldásaink célja környezetünk egészségesebbé, tisztábbá és élhetőbbé tétele. Hisszük, hogy minden olyan helyzetben tennünk kell környezetünkért, amikor csak alkalmunk nyílik rá.

A dinamikus fejlődésben

A teljes körű környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási feladatok mellett – reagálva a piaci igényekre, az utóbbi években már építőipari kivitelezéssel is foglalkozunk. A könnyűszerkezetes épületek kivitelezésétől kezdve, a hulladéktelepek rekultivációján át egészen az útépítésig kínálunk megoldásokat partnereink számára.

A sokoldalúságban

Komplex megoldásainkkal csökkentjük a különböző környezeti elemek terhelését és szennyezettségét. Előkezeljük és ártalmatlanítjuk a különféle nem veszélyes hulladékokat, emellett törődünk az azokban rejlő másodnyersanyagokkal. Feldolgozzuk, újrahasznosítjuk az inert hulladék és az építési-bontási törmeléket, gondoskodunk annak újrahasznosításáról. Törődünk az ivóvízbázis védelmével, ivóvízhálózatok kiépítésével, továbbá a megfelelő szennyvízhálózat kiépítésével és a talajterhelés mértékének csökkentésével.

A korszerűségben

A folyamatosan változó környezetvédelmi előírások arra inspirálnak minket, hogy az elérhető legjobb európai színtű/világszínvonalú technológiák alkalmazásával, a legmagasabb színvonalon, hosszú távra biztosítsuk az általunk kínált megoldások szakszerűségét. Fontos számunkra, hogy megoldásaink minimálisan terheljék környezetünket.