Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a MENTO Környezetkultúra Kft-t, mint Magyarország egyik legjelentősebb, hulladékgazdálkodással foglalkozó társaságát, mely 2000 szeptemberétől működik.

Aki korábban dolgozott már velünk, az tudja, hogy a legmagasabb minőség, a megfelelő költséghatékonyság és a gyorsaság akkor érhető el, ha a cégünket megbízva egy erre specializálódott professzionális csapattal működhetnek együtt. Ehhez a MENTO Környezetkultúra Kft. a tökéletes választás, ahol munkatársaink nyitott gondolkodású, a megrendelőért és a létesítményért teljes odaadással dolgozó szakemberek.

Tevékenységünket és szolgáltatásainkat úgy szervezzük és működtetjük, hogy képesek legyünk mindenkori megrendelőink igényeit a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, a fenntartható fejlődés elve szerint, a környezettel összhangban kielégíteni. Mindez azért lehetséges, mert szaktudásunknak köszönhetően a piacon egyedülálló szolgáltatást nyújtó cégként vagyunk jelen.

Amennyiben honlapunkon mégsem találta meg azt, amit keresett, kérjük, ne adja fel! Lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségek egyikén, és mi igyekszünk személyre szabott megoldást kínálni Önnek!

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt köszönthetjük!

Üdvözlettel,

Hercsik István