Magyar sikerek Dohában

Miskolci úszónő, Baranyi Judit, hét éremmel tért haza a FINA Szenior úszó-világbajnokságárólamelyet a katari Dohában rendeztek.

A megmérettetésen hatalmas sikert ért el Magyarország; hazánk kiváló sportolói összesen 64 éremmel zárták a korosztályos világversenyt. 
Baranyi Judit nyolc számban állt rajtkőre, melyből hármat meg is nyert, illetve négy másik számban is a dobogón végzett.

Míg a legtöbben a fiatalokra koncentrálnak, mi örömmel hívjuk fel a figyelmet az idősebb generáció kimagasló sportteljesítményeire is, hiszen nem csak a 20 éveseké a világ!
A Mento Kft. elkötelezett a sport és a magyar tehetségek támogatásában, így nem volt kérdés, hogy cégünk Judit mögé áll, és segíti őt világbajnokságon való szereplésében. Fontosnak tartjuk, hogy olyan sportolókat/sportegyesületeket támogassunk, akik a lenyűgöző sportteljesítményen túl példamutató emberi értékeket képviselnek. Judit nem csupán az úszásban elért eredményei nyomán követendő példa egészen a gyerekektől a szépkorúakig, hanem hozzáállása, kitartása, szorgalma, alázatossága és szerénysége miatt is egy kitűnő inspiráció a jövő nemzedékének.
Ezúton is gratulálunk Baranyi Judit úszónőnek elért sikereihez!

A Mikom Televízió műsorának vendégei a többszörös világbajnok Baranyi Judit, valamint Hercsik István, a szenior úszó felkészülését támogató Mento Kft. tulajdonosa voltak.