HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK

Társaságunk országos szinten foglalkozik hulladékgazdálkodási rendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével.

A komplexen megvalósított rendszerek racionalizálják a hulladékgyűjtés korábbi rendszerét a gazdaságosabb üzemeltetés érdekében. Jelentősen csökkentik a lerakásra kerülő hulladékok mennyiségét. A vegyesen gyűjtött hulladékhányad mechanikai-biológiai előkezelésre kerül, egyúttal az így kezelt hulladékból értékesíthető szilárd tüzelőanyag előállítása is lehetővé válik.

torodunk-a-kornyezetunkkel

Egy komplex hulladékgazdálkodási rendszer jellemzője, hogy egy földrajzilag összefüggő területen, a terület összes településére kiterjedően oldja meg a hulladékgazdálkodást és azonos környezetvédelmi, műszaki szempontoknak megfelelően, egységes rendezési elvek szerint, azonos műszaki színvonalon biztosítsa azt.

A képződő települési hulladékok korszerű kezelését biztosító rendszerek kiépítésének célja, hogy biztosítva legyen a megfelelő szintű, korszerű elkülönített gyűjtés és a települési szilárd hulladékkezelés egyaránt.