Jármű és munkagép kereskedelem

A Mento Környezetkultúra Kft. hulladékkezelési tevékenysége során értékes tapasztalatokat szerzett a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás helyi sajátosságainak tekintetében. Ezt a “tőkét” kamatoztatta a társaság akkor, amikor megkezdte új, a hulladékkezeléshez kapcsolódó üzletágak felépítését.

Ilyen üzletágak közé tartozik a gép és jármű kereskedelem, mely szintén a hulladékkezelés tematikája köré szerveződött.

Ennek megfelelően a Mento Környezetkultúra Kft. nem csak egy termék vagy termékkör köré összpontosul a piacon jelen lévő más szereplőkkel szemben, hanem igyekszik teljes körű megoldást kínálni a felhasználóknak a telephelyi mobil gépek és speciális hulladékszállító járművek tekintetében.

torodunk-a-kornyezetunkkel

A projektek megvalósítása javarészt a vezető gép és jármű márkák helyi képviseletével történik, a Mento Környezetkultúra Kft. szakmai irányítása mellett. A meghatározó és speciális eszközök esetében azonban a cég közvetlen gyártóművi kapcsolatokkal is rendelkezik. Ezek közül a legjelentősebb a Holland Geesinknorba tömörítő felépítmény gyártó, melynek kereskedelmi képviseletét a Mento Környezetkultúra Kft. látja el 2015. óta.

A Geesinknorba múltja 1875-ig nyúlik vissza. Az akkor még családi vállalkozás már 1915.-ben speciális hulladékgyűjtő járműveket gyártott. Napjainkra Európa egyik meghatározó tömörítő felépítmény gyártójává vált jelentős szabadalmi portfólióval és innovációs háttérrel. A cég specialitása az eltérő helyi igények kielégítése. Ezért például a jelenlegi termék portfólióban megtalálhatók a horizontálisan és vertikálisan osztott, több frakciós tömörítő felépítmények, a különleges daru és ürítő-szerkezet megoldások.

Ezen flexibilitás miatt választotta fő partnerének a tömörítő felépítmények tekintetében a Mento Kft. a Geesinknorbát.

jarmu-es-munkagep-kereskedelem..

KAPCSOLÓDÓ PROJEKTJEINK