A MENTO KFT.

a-mento-kft

A Mento Környezetkultúra Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozáscsoport részeként működő gazdasági társaság.


A Mento Környezetkultúra Kft. egész csapata hivatásként tekint az építőiparban végzett munkájára. A szektor sokrétűsége iránt való érdeklődésünk lehetőséget ad a folyamatos fejlesztésekre, és bővítésre.

Az 1996-ban alapított cég fő profilja kezdetekben a hulladékgazdálkodás, -ártalmatlanítás és rekultiváció volt.

Hulladékgazdálkodás

A környezetvédelmi szempontokkal és a fenntartható fejlődés elvével összhangban építőipari ágazatokkal bővültek a Mento Kft. szolgáltatásai.

magas-es-melyepites-2
Magas-és mélyépítés – könnyűszerkezetes épületek-parkolók kiépítése
kozmuvek_2
Közművek – ivóvízbázis védelme, ivóvíz- és szennyvízhálózat kiépítése
utepites_2
Útépítés – városi és külterületi infrastruktúra kialakítás

A Mento Kft. építőipari szolgáltatásait kiegészítve 2020-ban a Miskolc Mechatronikai Ipari Parkban Aszfaltkeverő üzemet létesítettünk, ahol aszfalttermékek gyártását kezdhettük meg. Saját igényeinken kívül magánszemélyek és cégek számára is értékesítjük termékeinket.

aszfaltkevero-uzem-1
Aszfaltkeverő üzem
Aszfaltkevero-uzem_
Aszfaltkeverő üzem

2021-ben építőipari anyagvizsgálati labor fejlesztésével kezdtük meg az akkreditált gyártást és a folyamatos minőségellenőrzés biztosítását.

Minőségvizsgáló laboratórium

Komplex megoldásokat kínálunk, tervezéstől kivitelezésig, komplett műszaki- előkészítési csoporttal, műszaki vezetőkkel, építésvezetőkkel, műszaki ellenőrökkel és környezetmérnökökkel állunk partnereink rendelkezésére.
Szaktudásunk és kiterjedt vállalkozói hálózatunk garancia munkáink minőségére és megbízóink elégedettségére.

Miskolci székhelyű cégünk országszerte vállal kivitelezéseket, irodával rendelkezik Budapesten és Miskolcon, telephelye a Miskolc Mechatronikai Ipari Parkban találhatóak.