Kocsis 90 megemlékezés

A Ferencváros stadionjában, illusztris hazai és barcelonai vendégek jelenlétében folytatódott az Aranycsapat jobbösszekötőjének, Kocsis Sándornak szentelt megemlékezés-sorozat. Az ünnepség keretén belül a Mento Környeztkultúra Kft. büszkén járult hozzá, hogy az ominózus rendezvényen, mint támogató is részt vegyen. Cégünk mindig fontosnak tartotta, hogy a megfeszített munka mellett időt szakítson olyan tevékenységek támogatására, szponzorálására, ami környezetünk fejlődését..

Olvass tovább!

Mento Díjugrató 2019

A Lovagi Tornák Tere az elmúlt öt év alatt európai hírű sporthelyszínné nőtte ki magát, szakmai díjakat is kaptak és sikerült elérniük, hogy előkelő összdíjazású nemzetközi díjugrató versenyt rendezhessenek. A Castle Classic elnevezésű verseny a legnagyobb vidéki lovassportesemény volt az idén, melynek keretén belül ismételten örömmel támogattuk a Mento Díjugratást.

Olvass tovább!

Otthonában maradt a Mento kupa

A Miskolctapolcai Strandfürdő augusztus 8-10. között rendezte meg hagyományőrzően a IV. Mento Kupa elnevezésű vízilabdatornát, melyen ezúttal, a házigazda PannErgy-MVLC-Miskolc mellett,  külföldi utánpótlás (U15-U16-os) klubcsapatok vettek részt. A három napos rendezvény utolsó napján a miskolci serdülők a Nagyváradot győzték le 22-20-ra, így megszerezték a tornagyőzelmet is. A második a Vojvodina, a harmadik a Nagyvárad a negyedik..

Olvass tovább!

ÉV TÁMOGATÓJA elismerésben részesült a MENTO Környezetkultúra Kft.

Miskolci cégek támogatását is megköszönte a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetése a Biatorbágyon rendezett Országos világnapi ünnepségen május 22-én. ÉV TÁMOGATÓJA elismerésben részesült a MENTO Környezetkultúra Kft. a 47. Országos Elsősegélynyújtó Verseny sikeres megrendezése érdekében tanúsított anyagi és erkölcsi elköteleződésért, támogatásáért. A díj jelentőségét mutatja, hogy a miskolci cég  mellett a Béres Alapítvány és az MVM..

Olvass tovább!

A Magyar Vöröskereszt 47. Országos Elsősegélynyújtó Versenyének döntőjét támogatta a Mento Kft.

Húsz év után újra Miskolcon rendezte meg Országos Elsősegélynyújtó Versenyének döntőjét a Magyar Vöröskereszt. Az elsősegélynyújtás világnapján közel háromszáz fiatal mérte össze elméleti és gyakorlati tudását. Az országos döntőbe jutott csapatok (21 gyermek, 21 ifjúsági és 16 felnőtt csapat) egy 21 állomásos körpályán adtak számot elsősegélynyújtó-ismereteikről. Minden évben szeptember második hétvégéjén van az elsősegélynyújtás világnapja,..

Olvass tovább!

Ismét Mento Kupa a diósgyőri Lovagi Tornák Terén

A diósgyőri Lovagi Tornák Terén rendezték a 2018-as Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Díjugrató Döntőt. Az első szeptemberi szombat napos időt, izgalmas versenyt és 130 startot hozott az ország díjugratók által egyik leggyérebben lakott megyéjének fináléjára. A főként megyei lovasokból álló mezőny jelentős számú szlovák versenyzővel egészült ki a nyitott számokban. Bajnokot három egyéni..

Olvass tovább!

Az SK Hornets Kosice nyerte meg a 2018-as Mento Kupát

Izgalmas és látványos vízilabda mérkőzéseknek lehettek szemtanúi, akik kilátogattak a Mento Kupára augusztus 6-7-8-án a Miskolctapolcai Strandfürdőbe.  A kellemes nyári időben szép számú közönség gyűlt össze mindhárom nap, hogy buzdítsák a fiatal sportolókat. A hétfői játéknapon elsőként a miskolci és a kassai csapat mérte össze erejét és bár a mérkőzés eleje szoros csatát hozott, végül..

Olvass tovább!

Mento Kupa Regionális Díjugrató Verseny június 30-án a Lovagi Tornák Terén

Megrendezésre került a Mento Kupa Regionális Díjugrató Verseny június 30-án délelőtt 9-től este 6-ig a Lovagi Tornák Terén. A versenyre Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye és Nógrád megye lovasait várták, így mintegy száz ló százötven startjára számíthatott a közönség. A megmérettetés a Platthy József Regionális Döntőre minősít. A díjugrató versenyszámok 70-től 125..

Olvass tovább!

Újabb nagyszabású kezdeményezésben vesz részt a Mento Kft.

A Mento Környezetkultúra Kft. mindig is személyes ügyének tartotta, hogy segítse a magyar sportolókat, valamint olyan kezdeményezések mögé álljon, amelyek megismertetik a nagyközönséget a már szép sikereket elért, volt sportolók életútjával. 2017 novemberében Groupama Arénában nyitották meg, a cégünk által is támogatott, Kubala ’90 vándorkiállítást, amely Kubala László pályafutását mutatja be a hazai nyilvánosságnak. A..

Olvass tovább!