Iskolások látogattak a DVTK-stadionba

Az ináncsi Arany János Általános Iskola alsó tagozatának 25 diákjának gyermeknapi kívánságát közvetítette a Mento Kft. felé az Észak-Magyország Napilap, a kérés megvalósításában a DVTK-val együtt örömmel közreműködtünk. A kívánságuk szerinti program július 8-án történt, a diákok stadiontúrán vehettek részt, amit Horváth Ferenc, a stadion dolgozója vezetett. A túra során a gyermekek betekintést kaptak a..

Olvass tovább!

Szavalóverseny az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson

Megrendezésre került az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, az alkalom kísérőrendezvényeként szavalóversenyt szerveztek az Éltető Lélek Alapítvány közreműködésével. A Kongresszus vezérkara és képviselői mellett többek között Dr. Fábry Kornél atya, Kubik Anna, Petrás Mária voltak jelen a szavalóversenyen és az azt követő kulturális eseményen és fogadáson. A versmondóversenyen Erdélyből, Böjte Csaba testvér gyermekmentő intézményeiből érkező diákok..

Olvass tovább!

Magyar Labdarúgás Aranykora kiállítás

A Magyar Labdarúgás Aranykorát bemutató vándorkiállítás megnyitó ünnepsége 2021. június 11-én, a Csepeli Szurkolói Arénában került megrendezésre. A MENTO Környezetkultúra Kft. büszkén járult hozzá a kiállítás megvalósulásához támogatóként. A megnyitó ünnepségen köszöntőt mondott Csepel polgármestere, Borbély Lénárd, Jesus Pizzaro a La Liga képviselőjeként, és Dr. Kovács Barnabás, volt barcelonai főkonzul, aki többek között a KOCSIS90..

Olvass tovább!

A MENTO Kft. a DVTK mellett

A Mento Környezetkultúra Kft. támogatóként csatlakozott a DVTK Labdarúgás partneri köréhez. – A DVTK távlati céljainak megvalósítása érdekében rendkívül fontos, hogy Miskolc és az észak-magyarországi régió jelentős gazdasági szereplőit is a támogatóink között tudhassuk, valamint egységes regionális összefogás tudjon felépülni a klub köré – nyilatkozta Sántha Gergely, a DVTK elnöke. – Ehhez szükségünk van a..

Olvass tovább!

MOZGÁSMŰVÉSZET és MENTO

A Mento Kft. a sportrendezvényeken, versenyeken kívül kiemelt figyelmet szentel sportolók, sportegyesületek, valamint a kultúra és művészet különböző területeinek támogatására is. Így került sor a Miskolcz Revital Táncsport Egyesülettel való együttműködésre, melynek keretében a társastánc/versenytánc szélesebb körű megismertetését, népszerűsítését célzó komplex program megvalósulásához nyújtottunk segítséget. E programon keresztül olyan klasszikus kulturális, művészeti és sport értékek..

Olvass tovább!

Kocsis 90 megemlékezés

A Ferencváros stadionjában, illusztris hazai és barcelonai vendégek jelenlétében folytatódott az Aranycsapat jobbösszekötőjének, Kocsis Sándornak szentelt megemlékezés-sorozat. Az ünnepség keretén belül a Mento Környeztkultúra Kft. büszkén járult hozzá, hogy az ominózus rendezvényen, mint támogató is részt vegyen. Cégünk mindig fontosnak tartotta, hogy a megfeszített munka mellett időt szakítson olyan tevékenységek támogatására, szponzorálására, ami környezetünk fejlődését..

Olvass tovább!

Mento Díjugrató 2019

A Lovagi Tornák Tere az elmúlt öt év alatt európai hírű sporthelyszínné nőtte ki magát, szakmai díjakat is kaptak és sikerült elérniük, hogy előkelő összdíjazású nemzetközi díjugrató versenyt rendezhessenek. A Castle Classic elnevezésű verseny a legnagyobb vidéki lovassportesemény volt az idén, melynek keretén belül ismételten örömmel támogattuk a Mento Díjugratást.

Olvass tovább!

Otthonában maradt a Mento kupa

A Miskolctapolcai Strandfürdő augusztus 8-10. között rendezte meg hagyományőrzően a IV. Mento Kupa elnevezésű vízilabdatornát, melyen ezúttal, a házigazda PannErgy-MVLC-Miskolc mellett,  külföldi utánpótlás (U15-U16-os) klubcsapatok vettek részt. A három napos rendezvény utolsó napján a miskolci serdülők a Nagyváradot győzték le 22-20-ra, így megszerezték a tornagyőzelmet is. A második a Vojvodina, a harmadik a Nagyvárad a negyedik..

Olvass tovább!

ÉV TÁMOGATÓJA elismerésben részesült a MENTO Környezetkultúra Kft.

Miskolci cégek támogatását is megköszönte a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetése a Biatorbágyon rendezett Országos világnapi ünnepségen május 22-én. ÉV TÁMOGATÓJA elismerésben részesült a MENTO Környezetkultúra Kft. a 47. Országos Elsősegélynyújtó Verseny sikeres megrendezése érdekében tanúsított anyagi és erkölcsi elköteleződésért, támogatásáért. A díj jelentőségét mutatja, hogy a miskolci cég  mellett a Béres Alapítvány és az MVM..

Olvass tovább!