A Magyar Vöröskereszt 47. Országos Elsősegélynyújtó Versenyének döntőjét támogatta a Mento Kft.

Húsz év után újra Miskolcon rendezte meg Országos Elsősegélynyújtó Versenyének döntőjét a Magyar Vöröskereszt. Az elsősegélynyújtás világnapján közel háromszáz fiatal mérte össze elméleti és gyakorlati tudását. Az országos döntőbe jutott csapatok (21 gyermek, 21 ifjúsági és 16 felnőtt csapat) egy 21 állomásos körpályán adtak számot elsősegélynyújtó-ismereteikről. Minden évben szeptember második hétvégéjén van az elsősegélynyújtás világnapja,..

Olvass tovább!

Ismét Mento Kupa a diósgyőri Lovagi Tornák Terén

A diósgyőri Lovagi Tornák Terén rendezték a 2018-as Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Díjugrató Döntőt. Az első szeptemberi szombat napos időt, izgalmas versenyt és 130 startot hozott az ország díjugratók által egyik leggyérebben lakott megyéjének fináléjára. A főként megyei lovasokból álló mezőny jelentős számú szlovák versenyzővel egészült ki a nyitott számokban. Bajnokot három egyéni..

Olvass tovább!

Az SK Hornets Kosice nyerte meg a 2018-as Mento Kupát

Izgalmas és látványos vízilabda mérkőzéseknek lehettek szemtanúi, akik kilátogattak a Mento Kupára augusztus 6-7-8-án a Miskolctapolcai Strandfürdőbe.  A kellemes nyári időben szép számú közönség gyűlt össze mindhárom nap, hogy buzdítsák a fiatal sportolókat. A hétfői játéknapon elsőként a miskolci és a kassai csapat mérte össze erejét és bár a mérkőzés eleje szoros csatát hozott, végül..

Olvass tovább!

Mento Kupa Regionális Díjugrató Verseny június 30-án a Lovagi Tornák Terén

Megrendezésre került a Mento Kupa Regionális Díjugrató Verseny június 30-án délelőtt 9-től este 6-ig a Lovagi Tornák Terén. A versenyre Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye és Nógrád megye lovasait várták, így mintegy száz ló százötven startjára számíthatott a közönség. A megmérettetés a Platthy József Regionális Döntőre minősít. A díjugrató versenyszámok 70-től 125..

Olvass tovább!

Újabb nagyszabású kezdeményezésben vesz részt a Mento Kft.

A Mento Környezetkultúra Kft. mindig is személyes ügyének tartotta, hogy segítse a magyar sportolókat, valamint olyan kezdeményezések mögé álljon, amelyek megismertetik a nagyközönséget a már szép sikereket elért, volt sportolók életútjával. 2017 novemberében Groupama Arénában nyitották meg, a cégünk által is támogatott, Kubala ’90 vándorkiállítást, amely Kubala László pályafutását mutatja be a hazai nyilvánosságnak. A..

Olvass tovább!

Adományozd el, ahelyett hogy kidobnád!

Az ősz beköszöntével megkezdődött az iskola, mely a hátrányos helyzetben élő családoknak mindig plusz terhet jelent a mindennapi megpróbáltatások mellett. A Mento Kft. dolgozói is tisztában vannak ezzel a ténnyel, szeptemberben ezért ismét adománygyűjtési akciót indítottak a munkatársak körében, így támogatva rászoruló embertársainkat. A nehéz sorsú családok megsegítésével egyidejűleg, szeretnénk felhívni az emberek figyelmét a környezeti..

Olvass tovább!