Dobogós helyen zárt az U19-es vízilabda válogatottunk!

A Mento Környezetkultúra Kft. korábban is nagy hangsúlyt helyezett a Miskolcon megrendezendő sporteseményekre. Büszkék vagyunk rá, hogy ezúttal egy torna névadójaként jelenhettünk meg a Miskolctapolcai Standfürdőben megrendezett  Mento Kupa Négy Nemzet Tornáján. Az augusztus 26-28 között lebonyolított vízilabda tornán Szerbia, Montenegró, Németország és Magyarország Junior válogatottjai mérték össze tudásukat a szeptemberi Európa Bajnokságra való felkészülés jegyében.

A magyar csapat pénteki a nyitómérkőzésen nagyszerű játékkal 16-12-re legyőzte a németeket, majd a szombati napon az örök rivális Szerbia válogatottjától szenvedett kétgólos vereséget a kilátogató szurkolók legnagyobb bánatára. Kis István tanítványai a torna záró mérkőzésén igyekeztek kiszolgálni a nagy melegben is lelkesen szurkoló nézőket és hatalmas csatában büntetőkkel diadalmaskodtak a későbbi torna győztes Montenegró korosztályos válogatottja felett.

Reméljük, hogy a Mento Kft.-nek is köszönhetően a miskolci sportszerető nézők egy kellemes családi hétvégével, valamint nagyszerű sportélményekkel gazdagodhattak, továbbá hozzá tudott járulni a nemzeti válogatottak felkészüléséhez.  Sok sikert kívánunk a csapatoknak a szeptemberi Európa Bajnokságra!

Galéria: a többi kép megjelenítéséhez kattintson a fotóra